References


Railway station renovation on Lake Balaton in Hungary

Condition environments preserving historic buildings

Another prestigious installation for Tekno Point, during the complete renovation of the Balatonszentgyörgy railway station.

Built in 1895, it was necessary to preserve the historical structure without in any way disfiguring the external facades preserving its value.

The main purpose of the reconstruction was the redevelopment of the passenger space inside and outside the station, improving the quality of passenger service and the level of comfort in the workplace.

The original style of the building has been preserved, but offers a higher level of comfort for passengers inside.

Contact us
For any request please fill out the form below!



I accept the Privacy conditions* (Read)

Authorize

Share Capital € 50,000.00 i.v. | C. F. and number Register of Companies Register 04199790272 | Copyright 2018 Tekno Point - Natural Climate System. All right Reserved
Cookies Policy - Privacy Policy